Nov 2, 2016

New in: Winter boots

Melkeinpä joka vuotinen talvikenkä ongelma on saatu vihdoin päätökseen. Pohdin, mietin ja harkitsin tosi pitkään kahden vaihtoehdon välillä ja kysyin moneen kertaan kaveripiirin mielipiteitä, että kummat olisivat kivemmat. Ei ollut kaukana, että olisin heittänyt haaveet lämpimistä talvinilkkureista lähimpään roskakoriin ja tilannut netistä kivoimman näköisimmät tennarit. Tuohon vaihtoehtoon olisin kyllä mielelläni päätynyt, jos Suomessa talvet eivät olisi niin jäätävän kylmiä. 

Kun lähdin metsästämään niitä "täydellisiä talvikenkiä" oli mulla muutama kriteeri, joiden halusin täyttyvän. Pääkriteereinä oli musta väri, korkea varsi ja jonkin verran vettä kestävät, että selviää läpi märistä loskakeleistä ja, että pysyisi sukatkin kuivana. Vihdoin ja viimein monen viikon etsintä tuotti tulosta ja mun kenkäkokoelma kasvoi jälleen yhdellä parilla. Tässä ne nyt ovat....!

IMG_7188

Eilen kotiutin siis elämäni ensimmäiset Dr. Martensin nahkaiset maihinnousukengät. Aiemmin olin vieroksinut maihareita niiden massiivisisen ulkonäön ja nauhojen takia. Mutta pienen jalan kokoni myötä löysin Turun Stockmannin lastenosastolta Dr. Martensin versiot, jotka ovat malliltaan paljon sirommat ja sisäsyrjästä löytyy vetoketjut. Ihan siis täykky kengät tämän kaltaiselle laiskalle solmijalle. :D Toivon, että tein kenkien suhteen oikean valinnan (toisena vaihtoehtona olisi ollut jokaiselta vastaantulijalta löytyvät Timberlandin nilkkurit) ja selviän tulevista pakkasista varpaat jäätymättä. Olisi muuten kiva kuulla teidän kokemuksia Dr. Martensin kengistä?! Ainakin mun silmää noi lastenpuolelta löydetyt Martensin maiharit ainakin miellyttää ja en malta odottaa, että pääsen ottamaan uudet kengät käyttöön. 

1 comment:

  1. Kyllähän noi dr martensitkin näkyy jokaiselta vastaantulijalta, mut ne on kyl parhaimmat kengät mitä oon omistanu!

    ReplyDelete