Jul 15, 2016

Summer eves

Suomen kesäillat (ja yöt) on kyllä rakkautta. Se tunne kun kello lyö 12 keskiyöllä ja ulkona on plus 20 astetta lämmintä, viileä tuuli ja on ihanan valoisaa. Siihen vielä kylkeen hyvä seura, jätskiä, keksejä, limpparia, musiikkia ja kauniit Naantalin maisemat. Mikäs sen parempaa???? Naantali on epäilemättä ainakin mun lempparikesäkaupunki numero yksi. 

Ihanan Saaran kanssa, joka muutama viikkoa takaperin palasi takaisin Suomeen Jenkeistä vaihtovuoden jälkeen, päätettiin pari perjantaita sitten kaupan kautta suunnata Naantaliin viettämään iltaa ihan muuten vaan. Alunperin suunnitelmana oli mennä katsomaan Anna Puun keikkaa Naantalin kaivohuoneelle, mutta päädyttiin istuskelemaan kallioille bongailemaan veneitä ja nauramaan sille, ettei meillä ollut pullonavaajaa ja meidän piti ottaa "do it yourself"-keinot käyttöön. Vähän ennen kahtatoista puolilta öin lähdettiin sadetta pakoon Saaralle. Kotiin omaan sänkyyn pääsin vasta kolmen jälkeen aamuyöllä, mutta ei haitannut ollenkaan kun ilta oli mitä kivoin ja seuraavana aamuna sai nukkua pitkään. Ja sen minä myös teinkin.

Huomenna suuntaa Volkkarin nokka kohti Helsinkiä ja Viron Tallinnaa. Mennään sinne äitin kanssa viettämään lauantai päivää syöden, kierrellen ja ehkä vähän shoppaillen, saa nähdä! Snapchatistä voitte seurata mun Viron reissua nimimerkillä: vviolaa
IMG_5270 IMG_5267 IMG_5296 IMG_5254 IMG_5261 IMG_5262 IMG_5310 IMG_5256

2 comments:

  1. Mistä ne sun vaaleenpuna-valkoset Adidaksen Stan Smithit on ostettu :)

    ReplyDelete