Jul 25, 2016

Holiday mood

Mulla alkoi viikon loma! (Tai oikeastaan mun loma alkoi jo viime perjantaina hehe...) Tällä viikolla ei tarvitse herätä herätyskelloon ennen viittä aamulla, ei tarvitse miettiä työjuttuja tai, että mitä ottaisi töihin lounaaksi seuraavana päivän. Eikä tarvitse aamuisin juosta bussipysäkille tai muutenkaan kiirehtiä työpaikan ja kodin välillä. 
image

Mun viikon mittaisella lomalla mä aion:
 • Nukkua! En muista koska viimeksi olisin nukkunut enemmän kuin kahdeksan tuntia yhdessä yössä. Edellisistä hyvistä yöunista on liian pitkä aika......
 • Nähdä kavereita! Oon ollut koko kesän töissä niin siinä väkisinkin jää kavereiden kanssa hengailu aika vähälle eikä viikonloppuisin ehdi kaikkia kavereita näkemään. Myös jos jonkun roadtripin ehtisi toteuttamaan tällä viikolla niin olis kiva....!
 • Nauttia auringosta! Koko viikoksi on luvattu aika hyvää keliä ja auringon paistetta niin nyt viimeistään olisi aika saada vähän väriä pintaan ja rusketusta kehiin! Auringon kanssa sopii yhteen tietenkin myös hyvä ruoka ja hyvä seura. ;-)
 • Mökkeillä! Meillä ei ole ennen ollut omaa mökkiä, mutta nyt meiltäkin löytyy sellainen ja tekee mieli mennä sinne rauhoittumaan aina kun mahdollista. Hyvä juttu on myös se, että meiltä kotoa matkaa mökille on vain reilu 30 minuutin ajomatkan verran, ei paha!
 • Ottaa rennosti ja stressata vähemmän! Unohtaa kiireen ja nauttia siitä hetkestä ja kesästä ennen kuin se loppuu. Kesä on mennyt hurjaa vauhtia ohitse ja kohta ollaankin jo syksyn sateiden keskellä. 
Mutta täytyy nauttia kun vielä on kesää jäljellä!
image

2 comments:

 1. Ihania suunnitelmia, varsinkin toi nukkuminen kuulostaa tosi ihanalta! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nukkuminen olikin loman paras juttu x)

   Delete