Mar 6, 2016

All good

Ulkona on älyttömän kylmä (ainakin mun mielestä). Makaronilaatikko on parasta ruokaa. Kuuma kaakao ja karjalanpiirakat maistuvat paremmalta kuin ennen. Omaan sänkyyn käpertyminen pitkän päivän jälkeen Netflixin kera. Ihanaa olla kotona. 

Kuluneisiin viikkoihin on kuulunut vanhojentansseja, paljon kavereita, Turku-Tukholma-Turku risteily, Evelinan keikka ja Turun yöelämän tsekkaus kahteenkin otteeseen, serkkujen näkemistä, parit salibandypelit, päiväreissu Tampereelle ja muutamat työhaastattelut. Työhaastatteluista sen verran että ensimmäinen haastattelu oli tämän viikon maanantaina, joka meni tosi hyvin ja tiistaina alkoikin sitten työt. Työt on siis alkanut ja täytyy sanoa, että aamuherätykset ennen kello kuutta ja 8h työpäivät tuntuvat ainakin näin alkuun tosi rankoilta, mutta kai näihinkin sitten tottuu..... On kyllä kiva päästä jonkinnäköiseen rytmiin takaisin ettei päivät sujahda ohi nukkuen puoleen päivään asti ja ihmetellen, että mihin se päivä oikein kului.

Paljon on kaverit, oma perhe, tutut ja muut kyselleet, että mitä seuraavaksi. Mitkä on mun suunnitelmat mun tulevaisuuden kannalta? Opiskelemaan? Töihin? Mitä? Minne? Stressaavaa pelkästään tulevaisuuden ajatteleminenkin, mutta tällä hetkellä mulla on aika selkeät kuviot, että minne aion hakea, mitä alaa ja mihin kaupunkiin, missä järjestyksessä ja niin edes päin. Yhteishakuhan alkaa muutaman viikon päästä ja esivalintatehtäviä pitäisi alkaa miettimään ja luonnostelemaan. Jännäää. Olis niin kiva päästä tänä vuonna opiskelemaan jonnekin ja saada vähän elämää eteenpäin. Pidetään peukkuja pystyssä...

IMG_4181 IMG_4149 IMG_4137 IMG_4151

4 comments:

 1. ... haluun vaan nähä sen helikopteripostauksen so bad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on tulossa pian!!!! Video- ja kuvapostaus muodossa... ;-)

   Delete
 2. Onnea työpaikasta! Millasia hommia teet? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oon töissä yhdessä puutarhassa Turun seudulla. :-)

   Delete