Sep 12, 2015

Moving out and moving in

Kirjoitin tän postauksen jo torstaina jolloin mun piti tämä postaus julkaistakin, mutta teknillisistä syistä (= 1. En löytänyt adapteria 2. Vahingossa menin ja poistin koko postauksen) julkaisen tän vasta nyt. Kaikki allaoleva kuvia myöten on siis tapahtunut torstaina 10.9!

Tänään oli muuttopäivä. Uskomatonta, mutta totta sain kaikki mun vaatteet ja tavarat taas pakattua matkalaukkuihin. Oikeasti alkaa vähän pelottaa miltä mun pakkaaminen näyttää helmikuussa kun pitäis palata takaisin suomeen... :D No se on vasta sen ajan murhe! Aamulla heräsin viimeistä kertaa talosta, jossa olin viettänyt mun ensimmäiset viisi viikkoa Australiassa, laitoin viimeistä kertaa S:n ja C:n lunchboxit kuntoon ja söin viimeistä kertaa aamupalaa Archie ja Pixie kissojen maukuessa vieressä. Tosi outoa muuttaa nyt täältä pois kun kaikki on niin "tuttua ja turvallista". Arki sujui viikko viikolta tavalliseen tapaan ja kaikki oli niin rutiininomaista. Tiedän tasantarkkaan perheen ruuanlaittotavoista, tiedän mistä löytyy veitset, lautaset, lasit ja kattilat ja tiedän kuinka kauan kestää kävellä kotoa koulubussin pysäkille. Tiedän tasantarkkaan miten pyykinpesukone toimii ja tiedän myös mitä tytöt haluavat luncboxeihinsa ja mistä hedelmistä he tykkää ja mistä ei. Kissa-allergian seurauksena nyt on kuitenkin aika jättää kaikki tutuksi muodostunut taakse ja ottaa vastaan uusi haaste, uusi perhe, uusi asuinalue, uudet rutiinit ja ruuanlaittotavat. Onneksi oon luonteeltani nopea oppija ja sopeudun helposti kaikkeen uuteen. Tänään sanoin viimeistä kertaa heipat mun ensimmäiselle hostfamilylle. Taisi myös muutama kyynel valua poskelta kun antoi mulle paketin suussasulavaa Australialaista Haigh's suklaata, kortin ja halaukset. Tulee kyllä ikävä, erityisesti perheen tyttöjä ja ruokaa. 41 päivää mitä tossa perheessä asuin ei kertaakaan ollut tarjolla semmosta ruokaa mistä en olis tykännyt. Kaikki ruoka oli oikeesti ihan sairaan hyvää. Kuluneiden viiden viikon aikana oon luultavasti lihonnut 5 kiloa. :D Onneksi sain jo lounaskutsun ja pääsen pian taas syömään hyvää ruokaa, näkemään tyttöjä ja tapaamaan perheen uuden au pairin, joka on myöskin suomesta!

image
Thank you for everything L family ♥
Ootd

Uusi hostäitini haki mut Frenchs Forestista aamupäivällä. Ajeltiin puoli tuntia The Sydney Harbour Bridgen yli ja keskustan läpi Coogeeseen. Coogee vaikuttaa ihanalta! Lähimmälle rannalle on noin kilometri, Bondi Beachille 5 kilometriä ja ihan ookoo 8 kerroksiseen ja 445 kauppaa sisältävään kauppakeskukseen Bondi Junctioniin on 3 kilometriä. Hyvästi vaan rahoille. :'( Ennenkaikkea uusi perhe vaikuttaa tosi kivalta ja tyypilliseltä aussiperheeltä, tykkää ulkoilla, tykkää grillata, pitää hyvästä ruuasta, matkustelee paljon ja on tosi avoimia, huumorintajuisia ja puheliaita. Oon sopeutunut uuteen perheeseen tosi hyvin, tuntuu nyt jo siltä, että olisin asunut täällä jo paljon kauemmin!

image
Driving through The Sydney Harbour Bridge
The best salad I have eaten for a while

Syötiin uuden hostäidin kanssa lounaaksi lammasavokadokurkkupaprikakananmunasalaatit takapihalla ja jutskailtiin samalla T:n ja A:n leikkiessä vieressä. Myöhemmin ennen illallista kävin myös T:n kanssa pienellä iltakävelyllä rannalla. Ihan mahtavaa kun rannalle on niin lyhyt matka ja maisemat ovat ihan huikeita! Normaali arkielämä tässä uudessa perheessä tulee varmasti olemaan aika erilaista vanhaan verrattuna, koska lapset ovat aika paljon nuorempia kuin vanhassa perheessä. Tekemistä riittää ja tylsää tuskin tulee olemaan. Mutta ei se haittaa! Mielummin on liikaa tekemistä kuin liian vähän. Tähän asti kaikki vaikuttaa kivalta. Kaikki on nyt hyvin. Ja toivottavasti kaikki pysyy myös hyvänä. 

image
In the car
Packing packing packing

+ Pahoittelen ainaisista puhelinkuvista, mutta mä en vaan yksinkertaisesti ole jaksanut ottaa kuvia järkkärillä. iPhonella on niin naurettavan helppoa aina napsia kuvia ja se kulkee muutenkin aina matkassa mukana. Mutta lupaan, että asia muuttuu kun alkaa arki taas rullaamaan eli varautukaa lapsentäyteisiin wnb taidekuviin haha! 

2 comments:

  1. Kuulostaa ihan huikeelta toi uus perhe:') Ja on se vaan niin, että hyvä ruoka yhdistää haha! Itellä alkaa auppari elämä päälle viikon päästä Espanjassa ja ootan kyllä innolla perheen näkemistä ja toisenlaisessa arjessa elämistä:)

    ReplyDelete
  2. Kivoja kuvia!! Ja ite haaveilen Australiaan matkustamisesta :-)

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

    ReplyDelete