Aug 17, 2015

Cyprus 3

Jatkoa "Cyprus 1" ja "Cyprus 2" postauksille...

Hupsistakeikkaa kun on taas vähän venähtänyt näiden lomapostausten julkaiseminen, mutta ei anneta sen haitata! Tosiaan tasan 100 päivää sitten starttasi viikon lomareissumatka iskän ja Iidan kanssa Kyprokselle.

IMG_8852 IMG_8945 IMG_8915
Ihmisiä oli älyttömästi ja rantahiekka tunnetusti polttavan kuumaa. Merivesi tuntui yllättävän kylmältä aluksi, mutta nopeasti siihen tottui. Ennen kuin tultiin rannalle käytiin kaupassa ostamassa snorkkeli ja uimalasit, koska mä halusin päästä GoProni kanssa hieman snorklailemaan ja tutkimaan rantaa jos sieltä löytyisi jotain siistiä. Mutta eipähän löytynyt. Olisi pitänyt mennä kauemmaksi rannasta jos olisi halunnut nähdä kaloja ja koralleja, yksin en suostunut menemään ja iskän piti vahtia Iidaa joten se snorklailu jäi siihen. Ei se haitannut, sillä olin ennenkin snorklannut ja (laite)sukeltanut ja nähnyt kaikkea merihevosista isompiin ja mielenkiintoisempiin kaloihin ja kasveihin Mombasassa Keniassa! Se on kyllä mun yksi hienoimmista kokemuksista ikinä. 
IMG_8851
Miten merivesi voi olla noin kirkasta ja sinistä ?!?!?!?!?! IMG_8733_Fotor_Collage IMG_8850
Käveltiin rannan lähellä olevalle kalliolle ja sieltä sai upeita kuvia kirkkaan sinisestä läpinäkyvästä vedestä. Rohkeimmat turistit hyppäsivät pää edellä suoraan veteen, mä en ainakaan uskaltaisi kun pelkään meren pohjassa ja kallionreunamassa olevia teräviä kulmia. Vesi oli yllättävän kylmäää, mutta aurinko lämmitti mukavasti. 
IMG_8870 IMG_8853

No comments:

Post a Comment