Jul 10, 2015

Ruisrock 2K15

Viime viikonloppuna olin elämäni ensimmäistä kertaa festareilla. Ennen en ollut raaskinut laittaa rahaa mihinkään kalliisiin ja "turhiin" festarilippuihin, mutta kun kaikki kaveritkin oli menossa niin pitihän munki sinne päästä. Perjantaina aamulla hommasinkin itselleni vähän edullisemmat liput ja töiden jälkeen suuntasinkin kaupan kautta isoveljen kyydillä Ruissaloon.
image
Ruissi viikonlopun jälkeen ei kyllä kaduttanut, että tuli vähän rahaa tuhlattua viikonlopun aikana. Esiintyjät olivat hyviä (omat henk.koht. lempparit ehdottomasti EllienGoulding & A$AP Rocky!!!!), näki paljon kavereita ja oli muuten vaan ihan älyttömän hauskaa vaan viillettää vapaana festarialueella ilman huolia. Kyllä siis kannatti! Kuinka moni teistä mun lukijoista oli Ruississa? Vai ootteko menossa johonkin muihin festareille? 
image

2 comments:

  1. Oii en pysty lukee näitä Ruissipostauksia, ku oisin niin halunnu itekin! Neljänä viime vuotena oon käynyt, mut nyt Saksan takia jäi välistä. Ruissi on ehdottomasti kesän kohokohta<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruisrock oli kyllä jotain tosi huikeeta!!!! Ehdottomasti päästävä myös ensi vuonna ja toivottavasti ensi kesänä sä pääsisit myös nauttimaan Ruissista x)

      Delete