Jul 16, 2015

Cyprus 2

Jatkoa "Cyprus 1" postaukselle........
IMG_8772
Rantamaisemat Kyproksella oli (ja on varmasti vieläkin) kyllä älyttömän kauniita. Vesi oli kirkkaan sinistä ja hiekka polttavan kuumaa. Rannalla me kuitenkin kerettiin käymään vaan pari kertaa kävelemässä, kerran syömässä ja kerran snorklailemassa. Muuten vietettiin aikaa enemmän hotellin altailla, syömässä, lepäilemässä tai kiertelemässä kauppoja. 
IMG_8805 IMG_8806
Muutaman sadan metrin päässä meidän hotellista oli huvipuisto, jossa oli kaikennäköisiä laitetta maailmanpyörästä, vuoristoratoihin ja pyöriviin laitteisiin. Tuolla tuli käytyä parina iltana pyöriskelemässä laitteissa. Iida ainakin viihtyi tosi paljon tuolla, vaikka laitteet oli hänenkin mielestä kuullemma ihan lällyjä. :-D Illat vierähti siellä huvipuistossa ihan mukavasti vaikka ei siellä "hyviä" laitteita ollut muutamaa enempää. 
IMG_8812 IMG_8777
Iltaisin ilma muuttui aika tuulisen viileäksi ja en minä ainakaan olisi pystynyt lyhyillä shortseilla enää kulkemaan. :D Jalkaan pistin useampanakin iltana Hollisterin superohkaset, mutta viileisiin kesäiltoihin täydellisesti sopivat joggers pantsit. Ja Gantin viime kesällä alennusmyynneistä löydetyt söpöt purjehduskengät osottautuivat hyviksi kaupoissa kiertely- ja ravintolakengiksi. 
IMG_8813 IMG_8768 IMG_8799
Ympäristö Agia Napassa oli paikoittain aika karua ja kuivan näköistä. Toisella puolella saattoi olla hienoja rantataloja uima-altaineen, hyvin hoidettuine pihoineen ja hienoine autoineen, kun taas toisella puolella kaikki oli aivan päinvastaista. Oli kuivia peltoja, kulkukissoja, ei niin hyvännäköisiä taloja ja muuta ei-niin-kotoisaa. Ero siis rikkaan ja köyhemmän paikallisen välillä oli aika suuri. 
IMG_8823 IMG_8768 IMG_8649
Tämä on mun yks lemppari maisemakuvista mitä tuli reissulta otettua. Tosi kivasti näkyy noi huvipuistolaitteiden värit pimeällä ja öisin näytti ihan huikeelta kun pelkät valot näkyivät. Jotenkin tosi tunnelmallinen kuva.

Vielä on tulossa ainakin kaksi postausta mun Kyproksen reissusta. Toivottavasti jaksatte vielä lueskella näitä mun lomapostauksia, koska kuvia tuli otettua ihan sairaan paljon, tekis mieli vaan jakaa ne kaikki tänne blogin puolelle, mutta taidan säästää teidät kuvavyöryltä. :-D (ehkä)

No comments:

Post a Comment