May 5, 2015

1st of May in Helsinki

Tehtiin Ainon kanssa poikkeus sääntöön ja päätettiin viettää meidän Vappua Helsingissä. Ollaan ennen aina vietetty Vappua Turussa niin oli kiva saada vähän vaihtelua. Idea oli hyvä ja toteutus vähintään yhtä hyvä! Oltiin Helsingissä siis torstaista sunnuntaihin ja tehtiin aivan kaikennäköstä. Pyörittiin kaupoissa, käytiin syömässä monet kerrat ulkona, nähtiin paljon kavereita ja tutustuttiin muutamaan uuteenkin tuttuun, jäädyttiin yöllä ulkona, kastuttiin läpimäriksi sukkia myöten ja jnejnee.
IMG_5344
Sää Helsingissä oli aika vaihteleva. Vapuksi oli luvattu aurinkoa, sadetta, lämmintä ja pilvistä. Se teki mun pakkaamisesta ihan naurettavan vaikeeta nimittäin pakkasin mukaan neljä takkia, koska en yksinkertaisesti osannut päättää yhtä tai kahta takkia mitkä ottaisin mukaan. :D Mutta hauskinta tässä on myös se, että mä jopa käytin jokaista neljää takkia mitkä mulla oli mukana. :D En siis ihan turhaan niitä pakannut mukaan!!
IMG_5340
Läppärin raahasin tietenkin Helsinkiin mukaan, koska tarkoituksenani oli tehdä jokaisesta päivästä postaus, mutta sen toteuttaminen vähän jäi kun en jaksanut oikeen kantaa kameraa joka paikassa mukana ja sen myötä kuvasaldokin jäi aika pieneksi. Kännykällä otin kyllä jonkin verran kuvia ja niistä teenkin varmaan oman postauksen. Muuten jos joku tietää kivan kaupan vaikka netistä, jossa myydään kivoja suojapussejakuoria Macin koneille niin linkkatkaa kommentteihin! 
IMG_5350
Ruokaa ruokaa ruokaaaaa. Neljän päivän sisällä käytiin joka päivä melkein kaksi kertaa ulkona syömässä tai hakemassa jostain ruokaa. Valehtelematta lihoin varmaan 3 kiloa noiden neljän päivän aikana. :D Mutta se on ihan okei! Välillä saa ja pitääkin vähän herkutella. :-) Burger Kingin lisäksi käytiin myös Mäkkärissä muutamat kerrat, Rossossa ja Vapianossa. 
IMG_5367_Fotor_Collage
Oli kyllä hyvä ja onnistunut Vappu taas kerran. Toivottavasti teidän Vappu ja viikonloppu sujui myös hyvin! Jaksakaa vielä opiskella muutama viikkoa niin tekin pääsette kesäloman viettoon. ;-)

No comments:

Post a Comment