Apr 12, 2015

Yesterday HKI

IMG_5204 IMG_5212
Eilen aamu seiskalta hypättiin Ainon kanssa (taas) Onnibussiin ja suuntana oli tälläkin kertaa ihana Helsinki. Helsinki on ihan ykkösmesta silloin kun kaipaa pientä vaihtelua, uusia maisemia ja  piristystä turkulaiseen arkeen. Helsinkiinkin pääsee nykyään aika vaivattomasti ja edulliseen hintaan ja pieni vaihtelu tekee ihan hyvää aina välillä. Jo heti aamulla aurinko paistoi ja ilma näytti ihan tosi kivalta! (Tän hetkisestä ilmasta ei voi kyllä sanoa samaa........) Ja sitä se olikin koko päivän. Asteita oli lähemmäs 15 astetta ja ulkona pärjäsi hyvin ilman takkiakin ja arskat päässä. 
IMG_5336 IMG_5217 IMG_5253_Fotor_Collage IMG_5309_Fotor_Collage
Eilisen päivän ootd:
sweater BikBok
jeans Tiger of Sweden
shoes Nike
necklace Snö of Sweden
sunnies Turkey
+ jacket Abercrombie & Fitch
+ bag Nike
IMG_5198
Helsingissä perillä oltiin siinä yhdeksän jälkeen aamulla ja melkein ainoa paikka mikä oli auennut oli Starbucks, jonne sitten menimmekin hetkeksi latailemaan akkuja päivää varten. Itse ostin sieltä vaan jugurtin kun ei tehnyt muuta mieli, Aino osti Caramel Cream Frappuccinon, joka oli erittäin herkullisen näköinen. Oli muutenkin kiva hetkeksi istahtaa ja katsella Helsingin aamuista menoa Starbucksin ikkunoista. 
IMG_5297 IMG_5234 IMG_5207
Helsinkipäivän jälkeen oltiin molemmat Ainon kanssa kyllä henkisesti ja fyysisesti poikki ja väsynyt ja kaikkea siltä väliltä.  Oltiin kävelty melkein koko ajan, jos parin tunnin salibandy peliä lasketa mitä oltiin myös katsomassa. Muuten oltiin koko ajan jossain liikkeellä siellä ja täällä ympäri Helsinkiä. iPhonen health appistä tsekkasin päivän askelmäärän, joka oli huikeat 24 119 askelta (?!?!) Siinä oli kyllä askeleita ainakin kolmen päivän edestä haha. :D Shoppailua voisi melkein jo kutsua urheilulajiksi! Shoppailusta puheenollen, mukaan Helsingistä tarttui valmistujaismekko ja kengät, joita lähdin itseasiassa hakemaankin. Niistä kuitenkin saatte kuvaa vasta kun mun valmistujaiset koittaa. ;-) Lisäksi ostin myös kivan Gantin collegenpaidan ja muovisen pillimukin Starbucksista. Ne varmaan  tulee esiintymään tulevissa postauksissa. :-) Seuraavaan postaukseen, moro!!!!
IMG_5291

2 comments: