Mar 20, 2015

#awsmtattoo

IMG_5036

Viime viikonloppuna nettiä selaillessani törmäsin nettikauppaan nimeltä AWSM Tattoo (click). AWSM Tattoo on englantilainen nettikauppa, joka myy ihan sairaan cooleja väliaikaisia tatuointeja. Idea on aikalailla sama kuin niissä "lastentatuoinneissa", joita pienenä liimailtiin aina käsiin ja jalkoihin. :D Päätin rohkeasti ottaa tänne yhteyttä yhteistyön merkeissä ja mulle vastattiin myönteisesti. Seuraavaksi olinkin jo valitsemassa itselleni 20 punnan edestä tatuointeja! Valikoima tuolla on aika huikea. On pieniä, isoja, teksteillä, kuvilla ja erilaisilla kuvioilla varustettuja tatuointeja. Suuren valikoiman lisäksi plussaa oli myös nopea ja edullinen toimitus! Ja jos tilaa yli 10 punnalla niin toimitus on ilmainen. Tilaaminen ja toimitus sujui kaikenkaikkiaan erittäin sujuvasti ilman mitään ongelmia. Se on mun mielestä tärkeää nettishoppailussa, että homma toimii. :-) (Sain siis tatuoinnit yhteistyön kautta!) Anyways, suosittelen kyllä lämpimästi näitä Awsm tattoon tatuointeja jos tatuointikuume iskee, mutta ette uskalla / saa / halua vielä hankkia aitoa oikeeta tatuointia. Ja jos (ja kun hehe) tilaatte näitä tatuointeja ja mahdollisesti laitatte Instagramiin kuvia, niin muistakaa tägätä kuvaanne #awsmtattoo !

IMG_5077 IMG_5039 IMG_5088_Fotor_Collage

Päätin vielä tehdä aiheesti videon kun inspiraatiota ja aikaa näin ylioppilaskirjoitusten jälkee riitti! Kommentoikaa muuten mitä tykkäsitte! x

4 comments:

  1. Mitä kirjotit ja miten meni?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjoitin lyhyen matikan, äikän, englannin ja historian :-) arvosanoja en halua kertoa enkä kaikkia edes vielä tiedä, mutta ihan hyvä fiilis on kirjoitusten jälkeen!!

      Delete