Dec 23, 2014

Everyday photos

IMG_2607
Yhtenä päivänä yhden tunnin koulupäivän jälkeen ajattelin kerrankin tehdä itselleni kunnollista ruokaa lettujen sijasta, joita tuli tehtyä vähän liikaa parin viikon aikana... :D Niinpä avasin siis meidän pakastimen, nappasin sieltä wokkivihannespussin ja ylälaatikosta löytyi vielä yksi nuudelipaketti. Keitin pikaisesti nuudelit ja pistin wokkivihannekset paistumaan pannulle, ripaus suolaa ja tadaaaa valmista! Helppoa ja hyvää ja suht terveellistä. ;-)
IMG_3847
Jouluun on enää yksi yö! Apua! Jotenkin tosi hassua, mutta jotenkin taas niin ihanaa. Pitäisi vielä käydä muutamia jouluasioita hoitamassa ja joulusiivous täytyy myös tehdä ennen kun pääsen loman viettoon ja nauttimaan joulutunnelmasta. x) (btw yllä oleva kuva on pientä sneek peakia huomisesta postauksesta)
IMG_3122
Yhtenä päivänä kun tulin kotiin koulusta niin pöydällä odotti aika yllätyksenä Arnoldsin laatikko, jossa oli donitseja nam! Mun all-time-favorite Arnoldsin donitsi on aina ollut toi toffee. Varma valinta, joka on aina hyvää!
IMG_3837
Se tunne kun tuut illalla kotiin pitkän päivän jälkeen ja sun lakanat on vaihdettu. ♥ Parhautta!
IMG_3119
Toinen versio wokkivihannesten käyttämisestä! Tällä kertaa nuudeleiden sijasta on riisiä ja kaveriksi vielä raejuustoa. Myöskin erittäin hyvää ja terveellistä. Kannattaa kokeilla molempia vaihtoehtoja! :-)
IMG_3852
Joulu-illat on suurinpiirtein mennyt tän näköisesti: rennot vaatteet päällä Netflixiä ja Youtube videoita katsellen kännykästä tai ihan vaan koneelta. Joinakin päivinä on tullut kyllä ajeltua autolla Ainon kanssa ympäri Turkua ja käyty Mäkkärissä enemmän kuin tarpeeksi. :D Tietenkin ne puoli-ilmaiset ruuat Mäkkärin joulukalenterista on käytävä hakemassa. x)

Miten teidän joulunodotusaika on mennyt? Olisi tosi kiva kuulla vähän teidän ajatuksia joulusta! :-)

2 comments:

 1. voitko laittaa kuvat vähän pienemmäksi, vähän pienempiä ois helpompi katella! :-D
  Hyvää Joulua sulle! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvat on pienempiä! Onko nyt parempi? :-)

   Delete