Nov 16, 2014

Tuuri

Eilen Lauantaina tuli äitin kanssa käytyä aika extempore Tuurin kyläkaupassa. Lähdettiin sinne tosi aikaisin aamulla ja takaisin oltiin vasta ilta kymmenen jälkeen. Hauska päivä oli, mutta ei se Tuuri kyllä yhtään kummoinen ollut ja jos suoraan sanotaan niin se oli aika tylsä paikka. :D Kaupat kierrettiin moneen kertaan läpi, mutta eipä sieltäkään mitään sen suurempaa mukaan tarttunut. Kokemuksena Tuuri oli kuitenkin ihan jees, mut enpä sinne ainakaan toista kertaa välttämättä menisi. 

IMG_2828 IMG_2714 IMG_2886_Fotor_Collage
t-shirt Zara sweater GT jeans Tiger of Sweden jacket Abercrombie & Fitch scarf Gant shoes Nike bag Nike

Tuurissa oli myös Pentik Outlet store, joka oli aivan pullollaan ihania juttuja etenkin näin kun joulu on tulossa ihan pian. Jos asuisin omassa kodissa niin olisin varmasti ostanut muutamia jutskuja tuolta omaan kotiin. x) Toi liike oli myös sisustettu tosi kivasti ja tunnelmallisesti. Olisin viihtynyt tuolla kyllä kauemminkin pelkästään katsellen erilaisia sisustus jutskuja!
IMG_2801 IMG_2799 IMG_2771 IMG_2782 IMG_2784 IMG_2843 IMG_2792 FotorCreated2
Mukaan Tuurista lähti siis vain kaksi (periaatteessa kolme) ostosta! Oon ylpeä itestäni, että en sen enempää tuhlaillut. Ykkösenä nappasin mukaan ihan ilman hintaa katsomatta ton peltisen tähtipurkin. Hintaa sillä oli siis 4,95€, joka ei mun mielestä ole hirveän kallis. Tähtipurkki pääsi heti mun huoneessa aitiopaikalle eli mun hyllylle, johon se sopii paremmin kuin hyvin! Toisena ostin aivan älyttömän halvalla kaks Baby Lipsiä, joille löytyy aina käyttöä!

Ootteko te käyneet Tuurissa? Mitäs tykkäsitte paikasta? :-)

2 comments:

  1. Aivan ihania nuo Pentikin sisustusjutut...! Tuo metallinen porokin on niin tyylikäs, että sitä voisi pitää koristeena myös muuhun kuin joulun aikaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon niin samaa mieltä tosta Pentikin porosta (ja muistakin Pentikin jutuista)!! Oisinkin ostanut sen ihan heti jos ei hintaa olisi ollut reilut 200 euroa.. :D

      Delete