Oct 29, 2014

Autumn favorites

En oo ikinä tehnyt minkäänlaista "lempparit" -postausta, mutta kerta se on ensimmäinenkin! Eli vuorossa on siis Autumn favorites eli näin suomeksi syksyn lempparit. Toivottavasti tykkäätte ja kommentoikaa ihmeessä mistä tykkäsitte ja löytyykö teidän lemppareiden listalta samoja kuin multa. :-)

1 Autumn faves
Number one: Muutama viikko sitten löysin Zaran lastenosastolta aaivan ihanan neuletakin. Hintaakin tällä neuletakilla oli vain vajaat 40 euroa, joka on mun mielestä aika edullinen hinta Zaran neuletakista. Kovassa käytössä neuletakki onkin ollut ostopäivästä lähtien! 

2 Autumn faves
Number two: Baby Lipsit eli "beibbarit" eli maailman parhaat huulirasvat! Itse oon ainakin tykästynyt beibbareihin ja nykyään en muita käytäkkään. Eniten käytössä on varmaan ollut oikeanpuolimmainen (keltainen) väritön BL joka kosteuttaa hyvin huulia, mutta näin syksyn tullen oon alkanut käyttää noita värillisiäkin ihan vaan pienen vaihtelun takia.

3 Autumn faves
Number three: Nykyään aika monella näkee samantyylisiä puolponnari kampauksia ja itsekin päätin kerran kokeilla ja tykkään! Tuo kivasti vaihtelua tavallisen ponnarin / nutturan / hiusten auki pitämisen sijasta. Tykkään myös pitää hiuksia auki, mutta varsinkin koulussa ne on ärsyttävästi aina edessä, niin toi on helppo keino pitää hiukset samalla auki ja poissa silmistä. ;-)

4 Autumn faves
Number four: Karjalanpiirakat ja kaakao kuuluu kyllä mun all time favouritteihin! Ahhhhh karjalanpiirakat on vaan niin hyviä... x) Muistan kun joskus pienempänä multa kiellettiin karjalanpiirakat hetkeksi kokonaan kun en mitään muuta syönytkään. :D Kaakaota tykkään nautiskella vuodenajasta riippumatta kylmänä ja kuumana!

5 comments:

 1. Ihanan lämpöiseltä näyttää toi Zaran neuletakki :) Vika kuva on niin suomalainen, harmi kun täällä Italiassa pitää tehdä karjalanpiirakat itse jos tekee mieli. Ehkä joku päivä alan ahkeraks leipuriks, tuskin ne niin vaikeita on tehdä..? :P

  ReplyDelete
 2. Aiivan käsittämättömän ihana tuo Zaran neule! Sulla on muutenkin todella kivanoloinen blogi:)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin tykkään! Kiitos paljon :-) x

   Delete
 3. Kivoja juttuja kaikki! Ihana toi neuletakki& itekki oon löytäny noi puoliponnarit uudestaan! :-)

  http://vievies.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! Toi puolponnari on kyllä niin vaivaton ja nopea vaihtoehto huonoille hiuspäiville :D

   Delete