Jul 13, 2014

yesterday

IMG_8935
Lauantai aamulla sain taas ihme ruokainspiraation ja mun teki hirmuisesti mieli banaanilettuja! Ihan superhyviä ja helppo tehdä ja nä on myös terveellisiä! Päälle ripottelin vähän paljon sokeria ja hunajaa, nam! (Ruokavideota näistä on tulossa pian... ;-)) 
IMG_8947 IMG_8958
Aurinkoisen ja suunnitelmattoman (? XD) päivän kunniaksi päätettiin lähteä äitin kanssa Aurajokirantaan ihan näin muuten vaan nauttimaan upeasta säästä ja jokirannan maisemista.    Ihmisiä oli liikkeellä yllättävän vähän, vaikka yleensä jokiranta ja laivaravintolat on ihan täynnä ihmisiä!  IMG_8951
Pistäydyttiin myös Aurajokirannassa sijaitsevassa Aussie Barissa juomassa kylmää kokista ja nauttimassa live musiikista! Toi oli mun ensimmäinen kerta Aussie Barissa ja paikka vaikutti tosijeesiltä ja viereisiin pöytiin viedyt burgerit ja pizzat näytti aivan älyttömän hyviltä! Ehdottomasti aion joku päivä käydä tuolla syömässä. x)
IMG_8948 IMG_9120
Ihanan rentouttava viikonloppu takana! Vähän aikaa sitten tulin Saaran rippijuhlista kotiin, jotka viettettiin Naantalin Kultarannassa. Sieltä teen heti postausta kun saan kuvat käsiini! Nyt vielä hetki jännitetään MM-jalkapallon finaalin alkamista, kumpi voittaa? ;-)
IMG_9122

2 comments:

  1. Oot supernätti ja teet ihanii postauksii :3 jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee kiitos paljon, kiva kun tykkäät! :-) xx

      Delete