May 13, 2014

shopping @Ikea

Ikea shoppailu = ♥ Vaatteiden shoppailu on ihanaaa, mutta yhtä paljon rakastan käydä Ikeassa. Se on vaan niin ihanaa kierrellä ja katsella erilaisia sisustusjutskia ja huonekaluja ahhhhh. (Tästä voi ehkä päätellä mihin ammattiin haluaisin isona ;-) ) Mutta nyt niitä ostoksia, mitä Ikeasta tarttui mukaan...!

IMG_6861 IMG_6866 IMG_6868
Säilytyspurkki - Aluksi ajattelin  laittaa ylimärääistä tänne meikkejä, siveltimiä ja sen sellaista, mutta tohon mahtui just sopivasti mun Hollisterin ja Victoria's Secretin ihanat body mistit!
IMG_6869 IMG_6871
2 kpl mustia laatikoita - Noihin on helppoa ja kätevää heittää / piilottaa "ylimääräinen" pikku sälä ja ne näyttää myös ulkoapäin aika siisteiltä. Noita multa löytyy kaapista ennestään jo muutama laatikko, mutta aina mahtuu pari lisää!
IMG_6873
Käsin kudottu säilytyskori -  Tätäkin koria olin muutamalla Ikea kierrosreissulla  tsekkaillut, mutta en vaan ollut raaskinut ostaa, koska hintaa sillä oli jonkin verran. Nyt tämä kivsukori oli alennuksessa niin olihan se pakko napata vihdoin mukaan! IMG_6864
Onnenbambu & lasipullo - Oon jo pitkään halunnut tommosen jännän kasvin mun kirjahyllyn päälle koristeeksi ja nyt vihdoin sain aikaseksi hankkia! Toi on jotenkin niiin simppeli ja yksinkertainen ja jotenkin vaan niin kiva. x) #melikey
IMG_6863
Mitä on shoppailu ilman lauantaikarkkeja?!??!!? No ei tietenkään mitään!!!! 

Mitä mieltä olitte tämmöisestä sisustusaiheisesta postauksesta? Lisää vai ei lisää? Mun mielestä kaikkia erilaisia sistusjutskia / postauksia on kiva lukea ja tehdä, niin kertokaa ihmeessä haluatteko lisää tämmösiä postauksia!!!!!!! Niin ja omia sisustus / huonepostauksia voi linkkailla niin voin käydä vaikka laittamassa jotain kommenttia jos löytyy kivoja postauksia. :-)

2 comments: