Feb 21, 2014

my prom 2014

IMG_9000
Herätyskello soi jo siinä 15 yli kuuden aikoihin perjantai aamuna 14.2,  jotta varmasti ehtisin valmistautua henkisesti tulevaan raskaaseen päivään. Rauhassa ja pienessä jännityksessä söin aamupalaa ja fiilistelin musiikkia joka helpottti aika paljon jännitystä haha. Kasin jälkeen "lastattiin" mekko autoon ja isi heitti mut Turkuun kampaaja Ada & Olexille, jonne mulla oli varattu aika hyvissä ajoin 7.30.

IMG_8967
Tämmöinen kampaus tuli! (iPhone laatu #best) Muutamia viikkoja ennen wanhoja olin ahkerasti jo selaillut Weheartit:tin upeita lettikampauksia ja kiharoita. Lopulta tulin siihen päätökseen, että haluan aika "normaalin" kampauksen eli: molemmilta puolelta lähtee kalanruotoletit jotka yhdistyy takana ja sitten vaan paaljon kiharoita! Mun mielestä näytti ainakin tosi kivoilta ja olin itsekin myös tyytyväinen kampaukseen. :-) Kuvassa näyttää ehkä vähän sotkuiselta, mutta anyways kuvissa kaikki näyttää aina vähän erilaiselta kuin "in real life"!

Fotor02210147
Kampaajan jälkeen isi haki mut ja heitti koululle, jossa olin reeeeilusti etuajassa. Ehkä parempi niin kuin kauheesti myöhässä....! Koululla näin paljon kauniita tyttöjä upeissa mekoissaan ja kampauksissaan ja komeita poikia puvut päällä! Vaihdoin itse myös mekon päälle (jonka sain itse taisteltua päälleni ihan ilman apua!!!!) Siinä vaiheessa kun puku oli päällä, kengät jalassa ja muutenkin ihan valmiina päivän ensimmäisiin tansseihin alkoi jännitys kasvaa!

IMG_8999
Ensimmäiset tanssit tanssittiin koulussa jonka sai "päättää" neljästä vaihtoehdosta, eli minä, mun pari ja melkein bussillinen muita pareja mentiin tanssimaan Kotimäen kouluun! Jännitys oli aivan järjetön ennen tansseja!!! Mutta onneksi kuitenkin siellä tanssit sujuivat ihan hyvin vaikka paikalla oli muutama tuttu silmäpari katsomassa. x)

Ensimmäisten tanssien jälkeen pikaisesti bussilla takaisin omalle koululle ja vajaa puol tuntia seuraaviin tansseihin! Enää ei onneksi jännittänyt niin paljon ja tanssit sujui taas suht hyvin! Vaikka nälkä oli suuuri, mutta siitä kuitenkin selvittiin. Kaksi tanssia kolmesta jo takana, huhhuh!

Toisen tanssin jälkeen oli pari- ja yksittäiskuvaus (niistä myöhemmin kun kuvat tulee nettiin!) ja sen jälkeen isi haki mut taas koulusta kotiin, jossa sain vihdoin ruokaaaaa, mekon pois ja hetkeksi ihanat kollarit jalkaan. x)

IMG_9024
Pari tuntia ehtisin kotona syödä ja chillailla Gleen parissa! Viiden jälkeen oltiin taas autossa isin kanssa matkalla Turun VPK talolle, jossa meillä oli kolmannet eli viimeiset tanssit. Siellä paikalla oli vanhempia, serkkuja, kavereita yms eli talo oli ihan täynnä! Kun pareja alettiin kuuluttamaan ja avaus tanssi alkoi soimaan, jännitys ja paineet kasvoi taas huiman korkealle! Niistäkäkin tansseista onneksi selvittiin ja tanssit sujui oikein hyvin yleisönpaljoudesta, jännityksestä ja pienistä virheistä huolimatta! :-) Ahhh sitä helpotuksen tunnetta kun kaikki kolme tanssia on ohi!!! Ihana tunne!

IMG_9103 IMG_9172 IMG_9220
VPK tanssien jälkeen suoraan Ravintola Samppalinnaan syömään meidän koulun wanhojen kanssa! Ruoka ei ollut mitenkään kauhean erikoista (vaikka siltä aluksi kuulostikin), mutta onneksi hyvä seura korvasi ei niin hyvän ruuan! x)

Fotor022122613
Ravintolaan oli pakko vaihtaa ahdistavat ballerinat rentoihin ja ihanan lämpimiin Uggeihin haha! Laukkuna toimi mun yks lemppareista eli Longchampin "kolikkopussukka", jonne mahtui sopivasti kaikki tarvittava! Mekon kanssa käytin takin sijasta tummanruskeaa Gantin neuletakkia, joka lämmitti mukavasti! (Neuletakista lisää löydät täältä!)

Fotor022103152
Siinä vielä kuvaa minusta ja mun mekosta kokonaisuudessaan!!

Wanhojenpäivä kokonaisuudessaan oli ihan älyttömän raskas! Mutta todellakin sen arvoista! Wanhojentanssikurssin alussa olin varma, että valssin ja muiden tanssien opetteleminen ja ulkoamuistaminen kuulosti ihan mahdottomalta ja en muutenkaan omista mitään tanssitaustaa tai pidä tanssimisesta muutenkaan niin erityisen paljon... XD Muutama kuukausi ennen wanhoja olin vielä sillä mielellä, että en osallistu Wanhoihin ollenkaan, mutta onneksi muutin mieleni, koska onhan toi "once in a lifetime" kokemus! Suosittelen siis kaikille, että jos tulee mahdollisuus osallistua Wanhoihin niin osallistukaa ihmeessä!!!!!

Toivottavasti saitte edes vähän selkoa tästä pitkästä ja epäselvästä postauksesta mun wanhoista. x) Olis tosi kiva saada kommentteja ja mielipiteitä tästä postauksesta ja kysymyksiä saa myös ihan vapaasti esittää! :-) Ja kiiitos jos jaksoitte lukea koko postauksen loppuun asti!!!

12 comments:

 1. Tä oli tosi kiva postaus! Ja toi mekko on upea!! Harmittaa kun en ite wanhoja pääse tanssimaan... :l

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiva kun tykkäsit ja kiitos!! :-) No voi harmi... :-(

   Delete
 2. aivan ihana mekko! sulla on ehkä maailman kaunein hymy <3

  http://borntobewild-pinja.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ihana mekko!! Oot niin kaunis ja iloisen näkönen :-)

  ReplyDelete
 4. Oi ihana mekko, kampaus ja sä! :o

  ReplyDelete
 5. Ihana prinsessamekko! Ja vitsi sun hiukset on upeet! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäki tykkään tosta mekosta. x) ja kiiitos! :-)

   Delete
 6. Tosi upeet hiukset sulla! + mekko kans ;)

  ReplyDelete