Nov 15, 2013

perfect black jeans

Yks päivä laitoin jalkaan pitkästä aikaa varmaan monen kaapista löytyvät Dr.Denim perus mustat farkut. Ne on jo mun toiset samanlaiset kun edelliset meni rikki, mutta vähäisestä käytöstä huolimatta ne oli koulupäivän jälkeen jo ihan lössähtäneet ja muutenkin mulle vähän vyötäröstä isot vaikka ne on kooltaan XS:ät eli niiden kanssa joudun käyttämään ahdistavaa vyötä mistä en tykkää ollenkaan. En niitä ole sen jälkeen käyttänyt, koska ne ei vaan tunnu enää mukavilta jalassa. Tänään aamulla päätin, että nyt on aika hankkia uudet mustat farkut kuluneiden tilalle! Dr.Denimeihin en enää kuluttaisi rahaa vaan ostaisin ihan kunnolliset farkut ja semmoiset löysinkin...

Today I decided to go and buy new jeans for me because my old Dr.Denim jeans felt so uncomfortable and loose when I wore them. Even tough they are pretty new...  But I found a pair of perfect jeans to replace the old ones... 

IMG_4548
Monen tunnin keskustassa kiertelyn jälkeen löysin yhdet kivat farkut Stockmannilta. Ne oli Cheap Mondayn ja laadultaan vaikutti montamonta kertaa paremmilta kuin Dr.Denimit vaikka hintaa oli molemmilla saman verran. Ne jätin kuitenkin kaupan hyllylle ja päätin poiketa vielä Hansan Studio 25:ssa, josta sitten vihdoin ja viimein täydelliset mustat farkut löytyivät!

After few hours roaming around the city I found one pair of jeans that were okay, they were from Cheap Monday and felt pretty good on me and was very good quality. But instead of buying them right away I decided to visit Studio 25 first.

IMG_4555
Materialisti kun olen niin mukaan Studiosta lähti vähän kalliimmat farkut mitä ensin olin ajatellut eli Tiger of Sweden Slender malliset yksilöt. Tiger of Swedenin farkkuja multa löytyy kaapista ennestään jo kahdet ja näitä sovittaessa ne tuntui aivan täydellisiltä jalassa niinkuin mun muutkin ToS:n farkut. Tigerin farkuissa on vaan hyviä puolia, sopivan tiukat, väri ei haalistu pesussa ja ne istuu ihan tositosi hyvin! Ainoa miinus mitä noissa on ollut on niiden pituus, mutta se ei ole ongelma, koska ainahan niitä voi lyhentää. :)

As a materialist I bought a bit more expensive jeans than I first thought of buying. But when I tried them on, they just felt perfect like the other Tiger of Sweden jeans that I own. I only have good things to say about ToS jeans, they fit perfectly and the color doesn't fade, only minus is the length but that can be fixed easily. :)

IMG_4556

Mitä mieltä te ootte: panostatteko farkuissa laatuun ja maksatte niistä vähän enemmän vai suositteko edullisempia vaihtoehtoja?! Ja millaisia kokemuksia teillä on Dr.Denimin farkuista? So what do you think: do you prefer a little bit expensive and better quality jeans or less pricey and not so good quality jeans? 

6 comments:

 1. Minkä hintaset noi farkut oli?:)
  Mulla on aina dr.denimit hajonnu, nykysetkin ihan hajoomispisteessä, eli uudet ois pian hankittava.. Tällä kertaa vois oikeesti panostaa laatuun :D
  Laitathan vielä kuvaa noista farkuista sun päällä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 100€ alennuksessa! Ja oon samaa mieltä, että laatuun kannattaa panostaa! Dr.Denimeitä en kyllä suosittele... :D Mun mielestä on hyvä ostaa kerralla kalliimmat ja kestävät farkut kuin monta kertaa uudet ja huono laatuset farkut! Ja varsinkin farkut voi olla vähän kalliimmat koska niitä kuitenkin käytetään melkeen päivittäin!

   Delete
 2. VVl farkut vähä liia pitkii ;)

  ReplyDelete
 3. Kyllä tänä päivänä täytyy panostaa laatuun jos haluaa että kestää pidempään :) Koska farkkuja voi käyttää säällä ku säällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon samaa mieltä!! Mielummin ostaa kerralla ne vähän kalliimmat ja laadukkaammat farkut... :-)

   Delete